HULL prisustvovao redovnoj godišnjoj skupštini DVD Sesvetski Kraljevec

U subotu, dana 27. siječnja 2018. godine, s početkom u 19.00 sati, u vatrogasnom domu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sesvetski Kraljevec, na adresi Željeznička 13, 10361 Sesvetski Kraljevec, održana je njihova redovna godišnja Skupština.

Osim članica i članova DVD-a Sesvetski Kraljevec, na  Skupštini su bili prisutni i brojni gosti i uzvanici iz područja vatrogastva, kao i društvenog, političkog i duhovnog sektora, kao i brojni vatrogasci prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Predsjednik DVD-a Sesvetski Kraljevec, je g. Marijan Ivančić, zapovjednik je g. Mario Mandić, a tajnik je g. Tomislav Kemfelja, a rečeni DVD okuplja članice i članove od 6 do 65 godina starosti.

Među pozvanima bila je i Hrvatska udruga leukemija i limfomi (HULL), a odazivom smo uveličali njihov skup i podržali ih u njihovom radu.

Kao bitno, potrebno je napomenuti da se radi o DVD-u sa kojim naša Udruga blisko i odlično surađuje, a u njihovoj organizaciji je 2017. godine održana, po peti puta za redom, humanitarna utrka vatrogasaca stubama, sudionici su bili brojni vatrogasci s područja naše države i susjedne Republike Slovenije, a sredstva od donacija namijenjena su HULL-u.

Dražen Vincek