HULL SUDJELOVAO NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE UDRUGE HRVATSKIH PACIJENATA (UHP) NA KOJOJ SU DODIJELJENE ZAHVALNICE ZA NAJSESTRU – TEHNIČARA I NAJLIJEČNIKA U 2018.

Na konferenciji za medije, održanoj u srijedu 6. veljače 2019. u 13:00 sati u prostorijama Crvenog križa, Ilica 223, u Zagrebu, Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) već 13. puta, a povodom Svjetskog dana bolesnika 11. veljače , dodijelila je zahvalnice za najsestru-tehničara i najliječnika za 2018. godinu. Prema izboru pacijenata, najliječnica je voditeljica hitne medicinske službe u Solinu, gđa.  Jelena Aranza, dok je najsestra – tehničar medicinski tehničar u Zavodu za hitnu medicinu Karlovačke županije, g. Perica Vucelić.

Cilj nam je potaknuti društvo na manje pohlepe i sebičnosti nekih lobista u SJZS, a više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince (a preko pojedinaca zahvaliti svima u sustavu koji rade odgovorno svoj posao) u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS) koji rade na dobrobit bolesnika.  Čovjek i njegovo zdravlje su najveća vrijednost našeg društva i hvala svima onima koji rade na dobrobiti oboljelih, istaknuo je g. Marijo Drlje, dipl. oecc., predsjednik UHP.

Izvor: 24sata

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP), Tratinska 27 ( Kopernikova 3), 10000 Zagreb

Više o događaju možete saznati na:
udrugahrvatskihpacijenata.hr  
https://www.facebook.com/udrugahrvatskihpacijenata.hr 
https://www.24sata.hr/news/udruga-pacijenata-nagradila-je-najlijecnika-i-najtehnicara-612720