The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN) – anketa o iskustvima u liječenju i kvaliteti života pacijenata s akutnom leukemijom

The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN) provodi globalnu anketu kako bi procijenila kvalitetu života pacijenata s akutnom leukemijom. ALAN je mreža koja okuplja organizacije pacijenata oboljelih od akutne leukemije iz cijelog svijeta.

Trenutno postoje vrlo ograničeni podaci o kvaliteti života bolesnika s akutnom leukemijom. Cilj istraživanja je generiranje novih rezultata kroz prikupljanje informacija o iskustvima u liječenju i kvaliteti života pacijenata s akutnom leukemijom.

"Zadovoljstvo nam je objaviti da je anketa sada dostupna pacijentima i možete ju ispunili na web adresi www.myonlinesurvey.co.uk/ALAN

Trenutno je dostupana samo verzija ankete na engleskom jeziku, a u sljedećih nekoliko tjedana biti će dostupne verzije na talijanskom, francuskom, njemačkom, španjolskom, portugalskom, hebrejskom, kineskom, japanskom, korejskom i ruskom jeziku sve u svrhu prikupljanja podataka pacijenata iz različitih dijelova svijeta.

Ukoliko možete pomoći u prijevodu ankete na vaš jezik, slobodno nam se javite putem Facebook I Twittera The Acute Leukemia Advocates Network (ALAN).

Cilj nam je prikupiti rezultate anketiranih 1000 pacijenata s akutnom leukemijom. Rezultati ove ankete biti će javno dostupni u obliku globalnih ali i regionalnih rezultata.

Javite nam se ako možete pomoći! Hvala unaprijed.

Zack"

Zack Pemberton-Whiteley
Chair
Acute Leukemia Advocates Network