UDRUGA VINOGRADARA I VOĆARA SV. ANTUN TUŽNO, POD POKROVITELJSTVOM OPĆINE VIDOVEC ORGANIZIRALA JE 4. PO REDU BICIKLIJADU „Z BICIKLOM U GORICE“, NA KOJOJ JE SUDJELOVALA I HULL – PODRUŽNICA VARAŽDIN

Ovogodišnja biciklijada održana je u subotu, 11. svibnja 2019. godine, s početkom u 10:00 sati iz ASC (Autoservisni centar) Varaždin, Koprivnička 2, i to na trasi Varaždin – Vidovec – Tužno (Goranec). Svi sudionici biciklijade na startu su upozoreni su na poštivanje Zakona o sigurnosti u prometu.
Na prvom stajalištu u Vidovcu održano je natjecanje za najmlađe u sporoj i spretnoj vožnji, a pobjednici su dobili i vrijedne nagrade. Pripadnici Postaje prometne policije Varaždin, koji su osiguravali cjelokupnu trasu i događanje, tom su prigodom održali edukativno predavanje vezano uz sigurnost biciklista u prometu.
Na cilju je Hrvatska udruga leukemija i limfomi (HULL) – Podružnica Varaždin, u suradnji s kvalificiranim medicinskim sestrama, mjerila krvni tlak i razinu šećera u krvi, te se imala mogućnost promovirati među građanima, pa i medijski.
Za sve sudionike osigurana je prigodna zakuska koju je pripremila Udruga branitelja i veterana Domovinskog rata Općine Vidovec.

Fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici.

Dražen Vincek