HRVATSKA UDRUGA LEUKEMIJA I LIMFOMI (HULL) PODRUŽNICA VARAŽDIN SUDJELOVALA NA RADIONICI „NETWORKING – SVI ZAJEDNO UMREŽENI“

Zajednička radionica „Networking – svi zajedno umreženi“, u organizaciji Opće bolnice Varaždin, službe za projekte, fondove EU i akreditaciju, a u kojoj su sudjelovati predstavnici udruga civilnog društva iz područja zdravstva Varaždinske županije i Opće bolnice Varaždin održana je 10. lipnja 2020. godine (srijeda) s početkom u 10:00 sati u Varaždinu, Ulica Ivana Meštrovića 1, u dvorani za sastanke, u prizemlju Službe za interne bolesti.

Tijekom radionice je predstavljen sam koncept umrežavanja radi dobivanja lakšeg uvida u postojeću problematiku s kojom se susreću osobe s invaliditetom, međusobnu suradnju udruga, razmjenu iskustava i ideja kao i održavanje međusobne komunikacije između udruga i ustanova. Kao koncepti umrežavanja koji su bili predstavljeni je Google disk kao i suradnja pomoću Viber zajednice.

Svakim danom svjedoci smo velikog broja izazova s kojima se bore osobe s invaliditetom. Maligne bolesti, teška psihofizička oštećenja te ostale zdravstvene poteškoće često oboljelu osobu stavljaju u poziciju vrlo teške životne borbe, kao i sa samim sobom tako i sa svojom okolinom. Cilj povezivanja u jednu zajednicu, koja će uvijek biti dostupna za udruge koje djeluju na području Varaždinske županije i Opće bolnice Varaždin je međusobna pripomoć u tim trenucima.

Pozivnica udruge civilnog društva – radionica

Izvor: Opća bolnica Varaždin
Dražen Vincek