ODRŽANO PREDAVANJE „PREHRANA BOLESNKA OBOLJELIH OD MALIGNIH HEMATOLOŠKIH BOLESTI“ - SNIMKU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

HULL Podružnica Varaždin je dana 26. svibnja 2018. godine (subota), s početkom u 10.00 sati, u Varaždinu, Graberje 33. organizirala predavanje pod nazivom  " Prehrana bolesnika oboljelih od malignih hematoloških bolesti", predavanje je održala gđa. Vesna Družinić, bacc. med. tech., glavna sestra Zavoda za hematologiju KBC Zagreb.

Predavanju, koje je bilo vrlo posjećeno, prethodilo je više medijskih nastupa i najava tog i idućeg našeg događanja. Tako smo gostovali na Jabuka TV u Zagrebu, Varaždinskoj televiziji, zatim regionalnim radio postajama Radio – Megatonu, Radio Sjeverozapadu i Radio Ludbregu, a obavijest – najava i izvješće o održanom događaju, objavljeno je u tiskanim medijima i portalima. 

Snimku našeg predavanja: Prehrana bolesnika oboljelih od malignih hematoloških bolesti" koje je održala bacc. med. techn. Vesna Družinić u HULL Podružnici Varaždin, možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Također, koristimo priliku da Vas izvijestim i još jednom pozovem na službeno predstavljanje naše knjige pod nazivom "Kronična limfocitna leukemija/limfom malih stanica, priručnik za bolesnike i članove obitelji", kojeg su izradili liječnici KB Merkur, dr. Martina Bogeljić Patekar, dr. Vibor Milunović i dr. Inga Mandac Rogulj,koje će se održati dana 7. lipnja 2018. godine (četvrtak), s početkom u 17.00 sati, u Zagrebu, Masarykova 28 ( dvorana "Školske knjige").

Na predstavljanju knjige govorit će prof. dr. Vlatko Pejša, prim. dr. Sandra Bašić-Kinda, dr. Inga Mandac Rogulj i g. Ilija Šimunić, oboljeli od kronične limfocitne leukemije (KLL).

Moderator će biti g. Dražen Boroš, novinar, također oboljeli i član HULL-a.

Dražen Vincek
 

Podijeli

Zagreb, HR
9°C
vedro

Hrvatska udruga leukemija i limfomi
predsjednik Dražen Vincek
Trg hrvatskih velikana 2/ll
10 000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 4873 561
TEL: +385 (0)1 4873 561
e-mail: udruga.hull.zagreb@gmail.com
Web adresa: www.hull.hr
IBAN: HR 36 2340 0091 1100 4711 4
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Važni datumi

[spiffy-minical]

Health through Knowledge

Klasa optimist

Istaknuti sponzori HULL-a