Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kate
|
|
[Vrh] |
|
 |
Rice
|
Postano: čet sij 03, 2008 5:18 pm Naslov: Re: ljekovite gljive |
|
|
kate je napisao/la: | http://www.zdravljeizgljiva.hr/hrv/naslovna.php3
Da li netko stvarno ima pozitivnih iskustva s ovim gljivama?
Moja svekrva ima NHL Waldenstrom, pa razmišljamo o ovim preparatima |
cula sam da ga dosta ljudi spominje - preparat "Mykosan", al nemam nikakvu konkretniju informaciju...javim ako nesto saznam |
|
[Vrh] |
|
 |
irena2
|
Postano: pet sij 09, 2009 1:47 pm Naslov: |
|
|
Moj otac je uzimao njihove preparate koje su mu odredili prema liječničkim nalazima. Počeo je paralelno s kemoterapijom...bio je u jako teškom stanju, samo infuzija i vitamini...nakon prve kemo počeo je ponovno jesti i uzimati gljive i dalje...srećom sve je dobro završilo i sada svima priča o gljivama i preporuča ih. Koliko su one u svemu pomogle ne može nitko znati ali definitivno nisu naškodile. |
|
[Vrh] |
|
 |
inn
|
Postano: sri stu 10, 2010 12:45 pm Naslov: |
|
|
dobar dan...ja sam ova ovde i citala sam ovaj forum ali mi registracija nije uspevala ali evo na kraju je sve ok...
da ne duzim , radi se o NHL limfomu , pa bih htela pitat gde se nabavljuju taj nativni propulis ?to ima da se kupi? ili se porucuje? i gde mopgi naruciti gljive????mi imamo jos 1 , 6 tu hemo i sta posle jos niko ne zna....zahvaljujem svakoj osobi koja voli razmeniti iskustva ...pozzz |
|
[Vrh] |
|
 |
pomagač
|
Postano: čet stu 11, 2010 8:53 am Naslov: |
|
|
Nativni propolis? Pretpostavljam da je to običan propolis, samo što nije otopljen u alkoholu. Ili griješim?
Glede gljiva, pred 10-15 godina sestra je imala melanom. Tada su svi oboljeli od raka uzimali "čudotvorne" kombu gljive, pa i ona. E sad je li pomoglo i koliko ne znam? Osobno, ne vjerujem baš u te stvari. Ali škodit ne može. |
|
[Vrh] |
|
 |
kromaser
|
Postano: sub lis 08, 2016 6:26 pm Naslov: gljive |
|
|
volio bih probati ove gljive _________________ osmrtnice |
|
[Vrh] |