16.02.2017. – održano predavanje na temu „NUSPOJAVE LIJEČENJA INHIBITORIMA TIROZIN KINAZE (TKI)“

Dana 16. veljače 2017. godine (četvrtak), s početkom u 17.00 sati, u prostorijama Hrvatske udruge leukemija i limfomi (HULL), u Zagrebu,  Trg hrvatskih velikana 2/II, u okviru redovitih aktivnosti Kluba kronične mijeloične leukemije (KML), predavanje je održao prof.dr.sc. Rajko Kušec, spec.internist-hematolog sa Zavoda za hematologiju i Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku KB Dubrava.
Predavanju na temu „NUSPOJAVE LIJEČENJA INHIBITORIMA TIROZIN KINAZE“ bilo je prisutno 15-ak članica i članova Udruge, odnosno njenog Kluba KML-a, a tom je prigodom data kvalitetna informacija o kakvoj se bolesti radi, lijekovima koji se trenutno koriste u Hrvatskoj i svijetu za njeno liječenje, a posebno s trenutnim stanjem i problematikom vezanom uz nuspojave liječenjem istima.
Tijekom formalnog dijela predavanja, pa i tijekom neformalnog, za vrijeme prigodnog druženja, prisutne članice i članovi imali su mogućnost postavljati pitanja vezano uz probleme s kojima se nose boreći se protiv ove zloćudne bolesti.

Fotografije možete pogledati na našoj Facebook stranici

Dražen Vincek