HULL PRENOSI DOPIS ZAKLADE LÖSEV, NAŠEG PARTNERA IZ REPUBLIKE TURSKE

LÖSEV, Zaklada za djecu oboljelu od leukemije je nevladina (NGO) i neprofitna javno dobrobitna organizacija koja od 1998. godine pruža podršku za više od 57.000 djece oboljele od leukemije i raka, odraslih pacijenata oboljelih od raka i njihovih obitelji.

Ove godine LÖSEV organizira Nacionalni tjedan djece oboljele od leukemije od 2. do 8. studenog. S ciljem podizanja svijesti porukom “Skidam masku i trčim svojim snovima!” i ove godine LÖSEV Zdravstveno-obrazovna zaklada za djecu oboljelu od leukemije nastavit će s različitim aktivnostima tijekom cijelog tjedna skretati pozornost na leukemiju, koja je najčešća među dječjim karcinomima. NARANČASTA, koja je boja tjedna i leukemije, ulijevat će nadu djeci koja su na liječenju, a također će naglasiti obveze pojedinca i društva u borbi protiv leukemije.

Obilježit ćemo bacanje maski 178 djece oboljele od leukemije koja su se ove godine liječila i oporavila u našoj bolnici LÖSANTE!

Možete podržati i pratiti naš tjedan tako što ćete podijeliti naše izvješće za tisak i poster u prilogu na svojim računima na društvenim mrežama i web stranicama s našim hashtagom #lösemili1çocuğunhayali i skrenuti pozornost na leukemiju.

LÖSEV-ovi nalozi na društvenim mrežama (Facebook-Twitter-Instagram: @losev1998 @losev_en)

LOSEV 2021 NWCL Press Report

Budite sigurni i zdravi!

Saygılarımla / Srdačan pozdrav,    

Şebnem Belfin BAKİ

Uluslararası İlişkiler Personeli

International Relations Officer

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı

LÖSEV Foundation for Children with Leukemia

 Bu mail<br />
              LOSEV Losemili Cocuklar Vakfi tarafindan iletilmektedir.